Барабанистът на "Ку-ку бенд" Венелин Венков остро отговори на Светльо Витков, който след изборите нарече България - чалгария.

Ето какво пише той:

"Сега и аз ще ти отговоря г-н лидер на партия. Пиша ти от два-три дни по мое лично желание.

Провокира ме с поста си в, който нарече България – Чалгария. Ласкаеш ме като се съмняваш, че Сиромахов може да пише вместо мен, но не е така – аз пиша лично от мое име и не представлявам никого, както и не искам да ангажирам никого с мнението си.

За твое сведение нито аз, нито Сиромахов сме членове на партия ИТН. Дори и не искам да коментирам политически въпроси, защото нямам претенции да разбирам от тези неща.

Та…г-н лидер на партия, пиша си с теб от два дни в качеството си на твой избирател, дал гласа си за теб на всички избори на които си се явявал.

Според демократичната система в която живеем аз и всички останали избиратели ти плащаме по 8 лв….. грешка….плащахме ти по повече и след като закона те задължи да ни върнеш надвзетите пари ти не го направи!

Заради това, че съм дал гласа си за теб и съм те издържал чрез данъците си и субсидията, която си получвал, имам пълното право, гарантирано ми от Конституцията, да ти държа сметка, г-н лидер на партия.

Имам право да ти държа сметка за абсолютно всичко. А ти, г-н лидер на партия, си длъжен да ми даваш отчет, да ми отговаряш на въпросите, да се вслушваш в критиките, да ги приемаш! И нямаш никакво право да ми казваш, че си ми отделил много време! И нямаш никакво право да ми казваш, че ти се пъна и, че нямам тази сила!

Напротив! Имам я и още как…..Аз съм ти ИЗБИРАТЕЛ, г-н партиен лидер! Ще ми отделяш време, колкото е необходимо и ще го правиш с желание, уважение и както казваш ти - с жар. Защото съм дал гласа си и парите си за теб!

Ако не ти харесва това – ОК. Спри да бъдеш лидер на партия и си стани пънк певеца, който беше и, който много хора харесваме. Тогава няма да ти държа сметка за нищо, а просто ще ти се кефя, ако правиш хубави песни и с удоволствие, ако имаш нужда ще дойда и ще запиша песни за теб (без да ти искам нищо).

Нали не си пънк певеца Светльо от „Хиподил“, а си лидера на партия „Глас народен“? Ако си певеца Светльо, всичко ще е наред. Но не си!

Ти си лидер на партия „Глас народен“ и като такъв нямаш никакво, ама никакво право да се държиш неуважително с хората, от чиито данъци си се издържал през последните 10 години и на които дължиш първо смиреност и уважение и не на последно място и пари!

А, да…. Слави не ми е работодател! Ние сме пълноправни членове на група Ку-Ку Бенд.

Аз съм самоосигуряващ се маргинал, който има продуцентско-мениджърски договор с фирма Седем-Осми и мога да те уверя, че този договор е просто една административна формалност, защото такива са законите и ние ги спазваме – трябва да имаме договори по между си.

За Svetlio Vitkov Сега и аз ще ти отговоря г-н лидер на партия. Пиша ти от два-три дни по мое лично желание. Провокира...

Публикувахте от Venelin Venkov в Сряда, 7 април 2021 г.