Този изверг, не съдия, в съучастие с БХК, Христо Иванов и всички креатури на Сорос и подсъдимите олигарси пусна на свобода 6 години предсрочно убиеца Джок Полфриймън. Същият уби 20 годишен български студент като го закла в центъра на София.

Този акт на подигравка с живота и нацията бе публично защитен от машата на Капитал и зет на Румяна Бъчварова Росен Босев. Същият написа, че освобождаването на убиеца няма нищо общо с извършеното от него убийство!!! Това коментира лидерът на Презареди България Николай Бареков.

Стана ли ви ясно, че целта на тези либерасти и джендъри, спонсорирани от мръсните пари на олигархичните боклуци, е само една - унищожаването на България.

"Калпакчиев, Христо Иванов са само метастазите на тумора, само изпълнителите на мокрите поръчки. Цялата тази нагла сган, самонарекла се “умните и красивите”, трябва да бъде екстрадирана някъде на тихо и злачно място, за да спре да сее смъртоностната си туморна маса.

Тази пасмина вируси е по-опасна от ебола и от чума. Като баща на четирима български синове ви призовавам да протестираме до пълното остраняване на подобни нечовешки индивиди от съда и от политиката. #ОСТАВКА или Уволнение и да долежи присъдата целият съдийски състав! ВСС ще спи ли?", пита Бареков по Фейсбук.