Бесен скандал разтърси ефира, Цветанка Ризова се видя в чудо ВИДЕО

Манол Пейков от ДБ и Александър Симов от БСП влязоха в разгорещен дебат заради войната в Украйна

Водещата на bTV Цветанка Ризова се видя в чудо с гостите си тази вечер.

В предаването й Манол Пейков от ДБ и Александър Симов от БСП трябваше да коментират темата с предоставянето на военна помощ за Украйна и присъствието на руския и беларуски посланици на откриването на 48-ото.

Очаквано, представителите на БСП и ДБ влязоха в яростен сблъсък, страстите се нажежиха бързо и съвсем скоро двамата започнаха да говорят един през друг, без да се изслушват.

Ризова на няколко пъти опита да охлади страстите, повишавайки тон в опит да зададе въпрос, но нещата й се получаваха трудно.

„Дразнещо е централният въпрос пред един парламент е ще ли Митрофанова да дойде на крака и дали Зеленски ще.... Това не само е дребнотемие, но и патология на ума. Някой питал ли е дали самата Митрофанова иска да отиде”, заяви Симов.

„То пък остава да я питат”, отвърна със смях опонентът му.  

„В Украйна се води битка между доброто и злото. С хора като Путин и неговия режим се преговаря само по един начин – от позиция на силата”, заяви Пейков.

„Хората искат България да не бъде забърквана в конфликт и да е на страната на мира“, подчерта представителят на БСП.

„Няма страна на мира, има страна на Ким Чен-ун, Даниел Ортега, Башар Асад и Александър Лукашенко. Това са хората, които подкрепят Путин. Целият свят каза думата си. Нашето място е при цивилизования свят“, развика се Пейков.

Според Манол Пейков България трябва да подкрепи Украйна с военна помощ. „Не може да преговаряш с терорист, с агресор, без самият ти да имаш средство за защита. Те трябва да бъдат подкрепени, за да може преговорите да са на равна нога“, каза той. 

Александър Симов обаче смята, че изпращането на оръжия за Украйна би задълбочило войната. „Цивилизованият свят трябва да направи всичко възможно да накара двете страни да седнат на масата за преговори. Да си представим бърз край на тази война е абсурдно. Тя може да продължи с години“, каза Симов. 

Покрай войната, Симов и Пейков се сдърпаха и за изборните резултати.

„Вие и вашите съмишленици отидете в Украйна и помагайте там за изтласкването, защо трябва да замесвате цяла България?”, попита Симов.

„Коя е България, вашата България на БСП, клетите 9%, в чужбина са 2?”, отвърна му Пейков

„Извинявайте, от позицията на вашите 7% ли ми говорите”, захапа го социалистът. 

 

Следете актуалните новини с БЛИЦ и в Telegram. Присъединете се в канала тук