Боби Ваклинов в зрелищен скандал с Костадин Костадинов! ВИДЕО

Не е ли лицемерно да помагате на Украйна предвид, че е лидер на пропутинска партия, този въпрос отправи журналистът към шефа на "Възраждане"

Репортерът Боби Ваклинов подгони Костадин Костадинов из сградата на Народното събрание (НС), след като стана ясно, че лидерът на "Възраждане" и председател на парламентарната комисия за българите, живеещи зад граница се е обаждал на български доброволци, за да урежда те да пратят генератори за Украйна.

Двамата буквално се сблъскаха.

"Питам Копейкин не е ли лицемерно да ПОМАГА на УКРАЙНА предвид, че е лидер на пропутинска партия?", посочи Ваклинов.

"Върховно лицемерие е да уреждате генератори за Украйна вие, който сте с прякор Копейкин и сте лидер на пропутинска партия, предвид даже, че имате забрана за влизане в Украйна", заяви репортерът.

"Толкова лъжи изрекохте. Не ви ли е гузно", отвърна Костадинов.

"Миналата седмица сте звъннали на Манол Пейков да уреждате генератори за Украйна", каза му Ваклинов.

"Първо ние изпратихме писмо до министър председателя, както е редно и след това взехме решение да се обадим на този граждански активист.", обясни Костадинов.

"Не е ли лицемерно? Вие веете руски знамена на митинги за неутралитет."

Значи искате да не е изпращаме помощи за българите в Украйна. Аз съм изпратил 30 тона помощи за Украйна., каза Костадинов

"Това с генераторите ли е? Обращате палачинката. Виждате, че Русия ще загуби войната. Това е хубаво, ако сте го направили, но е лицемерно вие да го правите. Вие сте лидер на проруска партия.", реагира Ваклинов.

Вие сте лъжец. С лъжци не разговоряме, сопна се Костадинов.

Всеки път това ви е риториката, каза Ваклинов.

"Всеки път, когато истината не му изнася Костадинов започва да повтаря като в транс, че този, който му я поднася лъже.", обясни репортерът и припомни подобен случай от април тази година.

"Не се доближавайте до мен", предупреди го Костадинов.

"А вие защо се доближавате", контрира го Ваклинов.

Костадинов обвини на свой ред Ваклинов: "Вие помагате на тези, които избиват българите в Украйна" (б.ред. твърдението, е многократно опровергавано, включително от българите в Украйна)

Следете актуалните новини с БЛИЦ и в Telegram. Присъединете се в канала тук