Борисов: Искат да управляват 6 месеца, а после всеки ще си дигне дърмите ВИДЕО

Казват от джипката, но нали всичко беше за хората, те карат по тези улици, гневи се лидерът на ГЕРБ

Бойко Борисов продължава обиколката си в Северна България. Поредната му спирка е в село Гроздьово, където на площада беше посрещнат от голямо множество и от кмета на селото.

"Затова ги е яд. Като кажат от джипката. Нали за хората са тези пари. нали вие карате по тези улици. И аз постъпих умно с постъпление директно при кметовете, при хората. Иначе Асен Василев досега да ги е взел. Както стана с "Хемус". Не знам защо варненци мълчите? Тази магистрала е жизненоважна. Вижте "Тракия", всичко живо бяга на нея.

Борисов се появи на голям купон на неочаквано място ВИДЕО

34-35 млн. им отпуснах за този проход, не го ли завършиха? Те сигурно как сме си тръгнали и са избягали. Обикалях, знаех сроковете, Нанков зад мен, знаеше. Сега все едно, щели да правят, представи си - ти си кметът, но ще сложим това дете да носи отговорност, това иска да направи Мая", каза Борисов.

"Провалът е видим, беше хаос, сега е провал. И накрая детето да е виновно. Ще кажат: Ми този беше с плавници. Всеки ще си дигне дърмите и ще си иде, това е моделът безотговорност. За шест месеца не можеш да направиш обществените поръчки. Те искат да управляват 6 месеца и пак да ходим на избори.

Те дотук, с новите избори, ще отиде над половин милиард. Представя ли се някой от тези умни и красиви, да имаш завод, да вложиш в него половин милиард и продукцията да е брак? 135 млн. за новите избори. Със 135 млн. тези села тук ще станат златни", каза още Борисов.

Лидерът на ГЕРБ гневно: Петият и шестият искат да управлява някой с шнорхел, а те...

"Те са опукали 135 млн. Управлявайте, от това ги е страх. Казват, че ние ще сложим експерти, може ли експерт в общината да ти реши проблема?

Той трябва да пита началника. Учудвам се дори на това, което правят. Корнелия Нинова, Капон, Бабикян, Мая Манолова, Татяна Дончева са много преди мен в политиката, те са новите свежи, красиви лица. А ние сме грозните и стари и трябва да ни изчегъртат.

Толкова години, петнайсет пъти се явявате на избори, в същото време ми дават оценка“, коментира пред хората Борисов.