Борисов: На някои от кандидатите злобата им съска от очите, дим от носовете им излиза

Никога няма да ви обикнат нито тези от БСП, нито тези от ДСБ, обърна се премиерът към Цачева и Манушев

Слушах много внимателно и Цецка Цачева и вицеадмирал Пламен Манушев и съм оптимист. Колкото повече ги слушам, разбирам, че сме направили най-верния избор. Това заяви на официалното откриване на президентската кампания на ГЕРБ министър-председателят и лидер на партията Бойко Борисов.

Той не скри възмущението си от нещата, които говорят опонентите на ГЕРБ. „Не зная дали Цачева е Бойко Борисов с пола, не съм обличал пола, за да зная как изглеждам. Истински ме хвана яд, че две години бях толкова толерантен с тях. На някои от кандидатите злобата им съска от очите, дим от носовете им излиза вече. Няма памет. Преди две години тези хора събаряха банки... Мълчаха две години да мине давността и тръгват да лъжат наново”, подчерта Борисов.

 „Никога няма да ви обикнат нито тези от БСП, нито тези от ДСБ, но поне да има едни умерени хора със знания и умения, които да не са зли отвътре”, обърна се Борисов към Цачева и Манушев.

"Аз няма да ставам на маймуна като Станишев. Да ме бие някой и да седя после една година и да викам "Тези избори не бяха за парламент, бяха за президент", заяви премиерът

Той бе категоричен, че ГЕРБ трябва да е първа сила на първия тур. "Борите се всички вие за победа. Ако не сме победили ние, ще се дръпнем ние, за да дойдат онези, които българите са си избрали”.  

"Важното е да осигурим максимално комфорт на нашата кандидатпрезидентска двойка, да стане двойка на колкото се може повече българи, а ние да си вършим работата.

Премиерът пожела успех на кандидатите. „Толерантността я оставям само за вас. Ние вече няма да сме толерантни, защото те не отчетоха нашата толерантност”, закани се той. 

Борисов призна, че е настинал вчера по време на откриването на пречиствателната станция в Шумен.


ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ!