Партията на Промяната искат сами да си носят отговорност. Ние с ДБ отговаряме за техните искания. Ако има одобрени експерти от по-широк спектър и те ги приемат, но това е тяхно право. Това заяви лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов в кулоарите на парламента във връзка с темата дали ГЕРБ ще предложат министри в кабинета "Денков-Габриел". 

"Хубаво е и другите партии да предложат експерти. Много е тежко времето, не е по силите на една партия, но те имат много високо самочувствие", каза той.  

Попитан как ще коментира участието на Ивайла Бакалова в медиите днес, той заяви: "Аз не я познавам тая жена. По никакъв начин никъде не съм се срещал с тях. Какво да приключа? Когато направихме съдебната реформа всеки повтаря "Бойко Борисов" по блоковете. От две години не сме на власт. Не я познавам тая жена. Как ще знае нещо за мен по какъвто и да е било начин?" 

Припомняме, че по-рано Бакалова сподели, че няколко пъти познати от близкия кръг на Борисов са я предупреждавали, че това, което прави е смело, но има и деца.

"За мен се притесняваха познати и идваха да ми кажат какво са чули. Били чули, че Борисов ще ни приключи рано или късно и, че е изключително отмъстителен", каза тя пред Нова тв. 

Напрежение между Явор Божанков и депутати на Възраждане за националния интерес. Бутаници и ругатни прекъснаха заседанието.

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ!

Следете актуалните новини с БЛИЦ и в Telegram. Присъединете се в канала тук