„Искам да поздравя министъра на екологията и нашите кметове на Китен, Приморско и Царево и да ви помоля, когато имате време или слизате да отразявате, да видите каква прекрасна пречиствателна станция е направена за трите населени места. Водата по нашето Черноморие е като сълзичка“.

Това заяви на откриване на обхода за Поморие премиерът Бойко Борисов. 

„Има много българи вече по плажовете, това е хубаво“, огласи той.

Десетки чартъри вече кацат в Бургас. Важно е да свикнем да живеем с коронавируса, но и стопанският живот да продължи на функционира“, заяви премиерът.

„Другата седмица се надявам да започнем строежа малко преди аерогара в дясно, до магистрала „Тракия““, добави лидерът на ГЕРБ.
Според него работата на опозицията е да недоволства", добави той.

„Ченгеджийските номера на Радев няма да коментирам и в тях няма да влизам“, отсече Борисов.

„Аз в неговата игра няма да влизам. Къде е безделничил вчера? Най-вероятно се е разхождал вчера някъде той. Това е неговата роля – да се разходи някъде, да каже нещо и вие после да ме питате. Ние всеки ден показваме и всичко е нагледно", заяви премиерът.

"Пожелавам на Радев само хубави неща. Неделята е хубава. Нека да се опита поне малко да обединява нацията. Завиждам му, че успя да направи реформата в съдебната система. Това да ти пращат съдиите предварително актовете си… на нас не ни се е случвало. Нека да окуражим прокурорите, МВР и ДАНС на днешния им празник. Тези хора рискуват живота си“, каза той.

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ!