Бойко Борисов се закани да съди Бойко Рашков, ако не каже коя банка е негова собственост, след като вчера е произнесъл такова обвинение. 

Това заяви  на извънреден брифинг в централата на ГЕРБ лидерът на партията Бойко Борисов.

„Радев, като е притиснат с лъжите му, пуска Бойко Рашков. Твърдят, че съм собственик на банка, после че съм имал отношения със собственик на банка. Рашков, ако днес не кажеш кое е името на банката, на която съм собственик, че да си седна на мястото, утре завеждам дело за клевета“, закани се Борисов.

"Кажи и се извини! Аз банка нямам!", отсече гневно лидерът на ГЕРБ

"Тези хора просто се подиграват с нас. Машините, които са ни дали да се обучим са до 21-и номер, а ние сме 32-и. Те остават 7-8 дни до изборите. Събота е ден за размисъл, пандемия е“, каза Борисов.

С една дума те казват, че ние не сме равнопоставени с другите партии. Защо е този вой за броенето на квитанциите? Защо? Защото така им е удобно. Защото манипулират софтуера. Радев и негови приближени партии сега роптаят, че е голям проблем, че искаме да се броят и квитанции“, каза бившият премиер.
 
По думите му хората са уплашени от цените, хаоса, смъртта и задръстените болници и затова ще гласуват за ГЕРБ.

"Всички казват, че с 27% се увеличават цените. Последната грижа ми е Бойко Рашков, ще стигна и до него, обаче това тук е хаос", каза той. 

Когато Радев и партийките около него, видят че губят, правят това. Хаосът уплаши хората. Колко пъти им казах да се съберем да помислим всички заедно за мерки. Как ще казват, че съм собственик на банка. Всички банки минаха на стрес тестове. Кажете коя е банката“, каза  Борисов.

„Радев за да отклони вниманието от труповете на починали и хаоса, който създаде, най-лесният начин е този. С лъжи. Това ще спаси ли хората, ще вдигне ли икономиката на крака? Всички организации казват, че отиват на фалит“, заяви лидерът на ГЕРБ.


ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ!