С моите колеги работихме в последните няколко дни по програмата на Политическа Партия ГЕРБ. Обобщихме важните приоритети в секторните политики, които се обединяват в една обща цел - да надградим направеното от нас, да доусъвършенстваме политиките си за развиваща се България, да отговорим на новите очаквания на хората, като същевременно нашите идеи да бъдат напълно реалистични. Това написа във Фейсбук Бойко Борисов.
Всичко в тази програма е възможно да бъде изпълнено, тук няма популизъм, няма лъжи. За нас обаче е много важна обратната връзка с всички Вас. Ето защо днес публикувахме работен вариант на програмата и ще Ви бъда благодарен, ако отделите от времето си и прочетете поне секторите, които лично Вас Ви интересуват. Моля, изпращайте Вашите коментари, забележки, предложения или препоръки на този имейл адрес: [email protected] 

В следващите дни ние ще прочетем всичко, което Вие ни предложите. Така, заедно с Вас, ще изградим програма за развитието на България, която трябва и можем да реализираме. Вашият глас е важен за нас, важен е за България. Благодаря на всички, които ще се включат!