"Някои хора мислят, че излезнахме по-богати от кризата. Не, излезнахме по-бедни, но живи." Това каза премиерът Бойко Борисов в предаването "Панорама" по БНТ. 

"Има много свободни медии, които се занимават само с критика. Подкрепям това нещо и могат да проверят сами какво правят съседките. Дори Вучич каза: "Гледам Бойко какво прави и го правим и ние". Гърция също гледат от нас. За книгите ми беше отдавна мечта да сваля ДДС-то. Колегите предложиха памперсите, пелените, детските храни. Ние го приемаме, защото е в полза на хората", обясни премиерът по повод гласуването на намаляването на ДДС на дадени стоки и подпомагането на икономиката. 

"Това е нашата държава. Ние си правим нещата. Понеже вчера изпратих директора на ДНСК и му казах: "Гледай ме внимателно какво ще кажа - първият етап е подпорна стена, а после се строи комплекс. Ако това е подпорната стена и вие ме убеждавате, че това не е хотел, ще стане едно прекрасно местообитание на птички, животни, прелетни птици, прекрасна подпорна стена с птички", обясни Борисов по повод строежа на 4-етажния хотел насред плажа на Алепу. 

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ!