Бойко Борисов с много емоционална реч! (ВИДЕО)

"Днес е ден за прошка. Прощавайте, ако с нещо сме сгрешили. И аз към вас и вие към мен, но преди всичко към българския народ. При всички случаи е било неволно, а Господ прощава неволните грешки". Това каза председателят на ПП ГЕРБ Бойко Борисов на откриването на предизборната кампания на партията.

"Лъже ли лъжеца когато лъже, или казва истината. Който отговори на този въпрос, ще му пиша шестица. Спомянм си как изглеждаше полето по река Марица, преди да стане магистрала. Днес видях как се постига резултат от калта. Когато бях кмет тук имаше грозни, забравени и изоставени казарми. Така беше навсякъде и беше само преди няколко години. И понеже нашето е много видимо и направено, това е успех на народа", обясни той.

"Госпожите от БСП искат да превърнат дебата ни в махленска свада. Добре, ще го превърнем. Връзката на ГЕРБ с народа ни различава от всички други! При първото разклащане в доверието, връщаме властта на народа. Аз нямам претенции да съм депутат. Ние усетихме, че не всичко което правим е добро. Загубихме връзката и се отдръпнахме, да се огледаме и да надградим това, което правим. Аз не искам БСП да гласуват за нас. Те няма да гласуват, както и вие за тях. Какво могат те да ни кажат? Какво построено ще ни покажат? Какво решение на проблем имат? Или си мислят, че като си повтарят лъжите някой ще им повярва", продължи екс премиерът.

"Вчера им слушам откриването. Казват, че било истина, че са спрели еврофондовете. Хайде да извикаме експерти да кажат. Те нямат доказателства, а искат кавга, с която да се отврати народа още повече от нас. Като дойдат избори се започва едно и също. Било ни страх, да се разбираме като мъже... Единия иска да се боксира, другия да се бори, трети друго. Ние имаме претенциите да сме политици и да направим по-добро за хората. Като искаш повече пенсии и казваш как ще пребориш контрабандата, да кажат с кого и как. Искаме да ги видим. Те се обиждат, че искаме да ги видим. Знаят, че ако си покажат кадрите.. Новите им лица са на по 70-80 години - кръвопийци и другите им са внуци, синове и така нататък. Не се бъркаме в тяхната партия, да правят каквото искат. Но те се опитват да се бъркат при нас и да ни дават оценка. Ние прошка и обяснение дължим само пред народа", допълни Борисов.

"Нашият проблем не е идването на власт а какво и с кого ще се случи, ако ние не сме на власт. Желая ви успех!"