Частната прокуратура на Възраждане и ПП-ДБ си гука с Цветан Василев, в екстаз са от глупотевините му ВИДЕО

Трескава подготовка е кипяла за безсмислената временна комисия "Нотариуса", на която се изслушват небивалиците на гробокопача на КТБ Цветан Василев. На нея частната прокуратура на Възраждане и ПП-ДБ ще гледа в захлас в устата беглеца в Белград, който се укрива от българския съд вече поредна година.

Това призна и членът на комисията Златан Златанов пред БЛИЦ преди старта на заседанието. Уж с оправданието, че се правят проби, той сам издаде, че и той, и Надежда Йорданова вече са си гукали с беглеца в Белград. 

По-рано, както БЛИЦ писа Надежда Йорданова и Лена Бориславова взеха нещата в свои ръце и почнаха д се готвят за комисията, че се похвалиха с това и във фейсбук.

"Не става въпрос за изпиране на никакъв имидж. Ние искаме да се събере информацията, която да се съпостави с другата информация и да се достигне до един обективен анализ и по-нататъшни действия на прокуратурата", тръгна да оправдава безсмислието на комисията самият Златанов, но сам се издаде, че всъщност Цветан Василев е част от "аферата КТБ".

В крайна сметка провеждането на комисията е един голям цирк и прах в очите. Лозан Панов за пореден път е отказвал да се яви. Вътрешният министър Калин Стоянов е ангажиран с далеч по-смислени неща за държавата. Така на практика остават само прехласналите се по банкера-беглец членове на комисията остават.

Явно от предварителните им разговори толкова много са заслепени от думите на Василев, че са направо в екстаз от бъдещите му глупотевини, за да ги и мултиплицират после в удобните за тях медии.

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ!