Александър Бойчев, пиар на „Продължаваме промяната” (ПП) се скара в ефир на водещите на сутрешния блок на Нова телевизия Виктор Николаев и Мирослава Иванова. Той се включи по телефона в предаването, за да коментира ситуацията с положителната проба на председателя на парламента Никола Минчев, по която бяха повдигнати въпроси от „Възраждане”, както и от ГЕРБ.

Бойчев буквално се скара на водещите още от самото начало, защото му объркаха фамилията. Те съвсем искрено се извиниха, но това изобщо не успокои пиара на управляващите. „Не си проверявате информацията, задавате въпроси, на които има вече дадени отговори, но не сте си направили труда да ги видите. Така разпространявате фалшиви новини”, заяви ядосано той.

Виктор Николаев се опита да се противопостави на обвиненията. „Ще трябва да свикнете да ви задават въпроси”, отговори той на представителя на ПП. „Фалшив въпрос няма”, добави водещият.

Едно от малкото неща, които се изясни покрай караницата в ефир беше, че Андрей Гюров, председател на парламентарната група на „Продължаваме промяната” е здрав и не е бил в контакт с председателя на Народното събрание Никола Минчев. Такава информация беше разпространена от депутати от ГЕРБ.

„Зрителите видяха на какво сме подложени много често", коментира след скандала в ефир Виктор Николаев.