В България днес има един сигурен начин да познаеш подлеца, измамника, крадеца и човекоподобния българофоб. Щом чуеш фразата "АТАКА се разпада" виж кой я изгрухтява - той задължително е в една от горните категории, може и във всичките заедно, казва лидерът на "Атака" Волен Сидеров в изявление до медиите.
От 2005 г. насам с упражнението "разпадане на АТАКА" се занимаваха политолози, платени социолози, поръчкови медии и обикновени дизайнери. Колкото повече се упражняваха, толкова повече се вдигаше рейтингът на АТАКА. Разпадна се икономиката ни, АТАКА - не, разпадна се съдебната ни система, АТАКА стои, разпадна се МВР, държавата се срутва, АТАКА пак качва проценти. Как да не се изнервиш. През изминалата седмица видяхме как се изнерви управляващата мафия в лицето на БСП и ДПС, чийто обръчи от фирми купиха пет вестника, една телевизия и най-голямата печатница на Балканите -ИПК "Родина". В една от малотиражките на турската мафия - в. "Монитор" се появи старото заклинание "АТАКА се разпада". Нища подобно не се случва, разбира се, и всички членове на парламентарната група потвърдиха пред журналисти, че нямат намерение да напускат групата и статията на "Монитор" е тъпа, грозна и дебела лъжа. Тъпа, грозна и дебела като издателите си.
Всички у нас знаят, че турската мафия си купи пет вестника, телевизия ТВ 7 и печатница чрез фамозното семейство Ирена Кръстева и Делян Пеевски, но дълбоко си траят. АТАКА е единствената политическа сила, която сезира ДАНС за гигантската далавера и сега Кръстева и Пеевски злобно отвръщат с лъжа.
Къде е обаче Съюзът на издателите в България. Защо мълчите, г-н Тошо Тошев, г-жа Венелина Гочева, г-жа Светлана Шаренкова, г-да Иво Прокопиев, Сашо Дончев, Валери Запрянов, Степан Еремян, Тодор Батков, Петър Манджуков, Валентин Панайотов, Николай Даковски, Аксел Шиндлер? Не се ли интересувате с какви пари са купени вестниците на Блъсков, ИПК "Родина" и ТВ 7? Нали във вашите издания темата за корупцията и сенчестата икономика е водеща? Не ви ли интересува, че цели пет вестника и една телевизия стават инструмент за политическа разправа?
А в случая с Ирена Кръстева и Делян Пеевски - действащ зам.-министър на извънредните ситуации от квотата на ДПС, впрочем, намирисва на пране на пари, както се изразиха служители на ДАНС по повод нашия сигнал за мама и син.
За сведение на всички българофоби мога ясно да кажа, че разпадът на АТАКА се отлага за неопределено бъдеще. Освен това в следващия парламент се очертава да сме доста по-силна група. И тогава ще дойде ред на онази точка от програмата ни, която гласи "Ревизия на нечистите сделки", казва още Волен Сидеров. /БЛИЦ