Дачков: Слави е поставено лице за поръчки, а "хулиганския" Хаджигенов и "шизоидния" Тошко Йорданов...

Разбъркването на картите и слабия резултат на БСП обаче са наредили „Има такъв народ“ на второ място

Партиите трябва да си направят ясна сметка, преди да задават въобще дневния ред на обществото. Защо се говори за ревизия и промени в Изборния кодекс?

Мая Манолова ли ще свърши по-добра работа от Европейската сметна палата (ЕСП), че ще прави ревизия? ЕСП е показал 0 грешки при усвояването на евросредства. Това заяви политическият анализатор Георги Харизанов.

„Стига сте говорили приказки как ще сте опозиция, вие имате мнозинство! Захващайте се за работа!“, призова той новите формации в 45-ия парламент.

Харизанов очаква да види и реалните политически действия на политика Станислав Трифонов. Напомни, че политиката е пипкав и тегав занаят.

Според журналиста Явор Дачков Трифонов е „поставено лице за поръчки“. Разбъркването на картите и слабия резултат на БСП обаче са наредили „Има такъв народ“ на второ място. Това е поставило Трифонов в ступор и той все още не знае какво да прави.

„Оказа се, че трябва да води държавата, но не може да го направи“, коментира пред БНТ Дачков.

„Слави Трифонов влезе в политиката като в бизнес“, добави още той.

"Аз алтернативата не я виждам. Виждам Слави Трифонов, който преповтаря образа на Борисов от преди години", каза още Явор Дачков. 

Той не вижда алтернативата и в лицето на "хулиганския" Николай Хаджигенов и "шизоидния" Тошко Йорданов. 

В същото време обаче и Борисов не действа правилно, допуска Дачков. 

"Борисов прави грешки и вместо да покаже ГЕРБ в човешко лице, той изтипоса пак Караянчева за председател на НС, Атанасова за председател на ПГ на ГЕРБ и Даниел Митов за кандидат за премиер", коментира журналистът.