Делян Добрев: Преди избори всички се катерят на гърба на Борисов за рейтинг

Политикът от ГЕРБ скочи остро на изказване на колегата си от "Демократична България" Владислав Панев

Наближат ли избори, всички се катерят по гърба на Бойко Борисов с надеждата за по-висок изборен резултат. Това написа политикът от ГЕРБ и енергиен експерт Делян Добрев. 

Думите му са по повод участието на Владислав Панев в предаването "Лице в лице", в което нападна бившият премиер и лидер на ГЕРБ Бойко Борисов заради неверни твърдения в една от речите му. 

Ето какво точно пише по този повод Добрев в профила си:

"Владислав Панев пуснал сигнал срещу Бойко Борисов защо бил посетил Неохим и защо бил казал това, което е казал. Даже не Борисов го казал, а директора и собственика на завода... Това било пазарна манипулация.

Всеки студент по икономика или финанси още в първи курс знае, че за да има пазарна манипулация, трябва да има предизвикано в следствие на казаното пазарно движение. Това вероятно го знаят даже и учениците в икономическите техникуми, та дори и самоуките инвеститори на капиталовия пазар.

Познайте! Такова движение в цената на акциите на Неохим няма. И миналата и тази седмица, те се търгуват в тесен рейндж около 40 лева на акция.

Владислав Панев не е глупав човек. Той също го знае.

Защо го прави ли? За да получи своята минутка ефирно време, 2-3 статии в интернет, а може дори и дописка в някой вестник...

Наближат ли избори, всички се катерят по гърба на Бойко Борисов с надеждата за по-висок изборен резултат."

Следете актуалните новини с БЛИЦ и в Telegram. Присъединете се в канала тук