Депутатът от БСП Александър Симов пусна гневен пост за опитите на Иво Прокопиев да накара премиера Борисов да спре проверката на КОНПИ

Когато си се хванал на хоро с дявола, трябва да си наясно, че той рано или късно ще се появи със сметката. И ще иска душата ти. Тоест парите ти, че то при олигарсите нали това замества душата?, пише депутатът социалист

Депутатът от БСП Александър Симов пусна гневен пост за опитите на Иво Прокопиев да накара премиера Борисов да спре проверката на КОНПИ.
 
Ето какво написа Симов във Фейсбук:
 
"Иво Прокопиев: "Ако има някой, който се е противопоставял на властта в последните 10 години, това съм аз". Абе, то бива да се лъже в ефир, бива, ама това минава всякакви граници. Прокопиев така се противопоставяше на властта, че в първото правителство на Борисов си имаше персонални министри. Че даже и президент му избраха.

И изданията на "Америка за България" раждаха радостни оди за светлото бъдеще, където им изглеждаше, че бойкоборисовското дясно ще се слее с другото дясно с любовен стон.
Противопоставял се бил...Прокопиев днес е трагичен символ. Когато си се хванал на хоро с дявола, трябва да си наясно, че той рано или късно ще се появи със сметката. И ще иска душата ти. Тоест парите ти, че то при олигарсите нали това замества душата? А и не е ли нелепо за един "противопоставящ се", първата му реакция за проверката, да е да иска среща с премиера? Страшна смелост", допълни депутатът от БСП.