Деси Атанасова изригна заради гавра с Левски: Жалки сте! Срам ме е, че сте българи!

Нежното острие на ГЕРБ се ядоса заради измислена публикация, в която намесиха името на Апостола, Борисов и Плевнелиев

Днес отбелязваме 147 години от гибелта на Васил Левски. В цялата страна ще се проведат възпоменателни церемонии в памет на Апостола на свободата.

Именно за това по-рано днес премиерът Бойко Борисов поднесе цветя пред паметника на Апостола в София. Там обаче министър-председателят се разгневи и каза, че „това не е празник, а по-скоро прилича на Разпети петък и трябва да се срамуваме“.

Сега обаче нежното острие на ГЕРБ Десислава Атанасова изригна заради безумна гавра с имената на Левски, Борисов и Росен Плевнелиев.

„Това е гавра с Васил Левски!
Тотално падение!
INFORMIRAN.NET, жалки сте!
Срам ме е, че сте българи!“, написа Атанасова в личния си фейсбук профил.

Тя приложи и скрийншот от публикация във въпросния сайт, озаглавена „Плевнелиев: Левски е фалшив герой, сега времената са други. Сега е векът на Бойко Борисов“.
 

Разбира се това е изцяло фашлира новина, а гаврата с името на Левски възмути не само Атанасова, но и всички видели публикацията в социалните мрежи.

Изцяло скалъпена история дори твърди, че Плевнелиев е свикал пресконференция в централата на ГЕРБ, на която присъствали Лиляна Павлова и Лъчезар Иванов, и именно там е изрекъл тези думи.