Единствено и само в БЛИЦ! Какво чете на телефона си шефката на парламента Караянчева! Ексклузивни СНИМКИ

За съжаление на всички касапницата по българските пътища няма край. Всекидневно сме свидетели на редица зверски катастрофи, при които има загинали или тежко ранени хора.

Само за днес МВР излезе с притеснителна информация за трима загинали и над 20 ранени при инциденти, станали през изминалото денонощие у нас.

Пътните инциденти с пешеходци също не са никак малко. Както първо БЛИЦ съобщи вчера се разигра поредна драма, при която столичен джигит блъсна пешеходец и избяга от местопрестъплението.

Вчера пък сексапилната ексдепутатка Калина Крумова също взе участие в наболялата за обществото ни тема. За първи път тя се яви като експерт по пътна безопасност към МВР. Крумова присъства на представянето на изследването Индекс на безопасно шофиране SDIndex - Safe Drive Index.

Крумова обаче не е единствената красива и силна жена във властта, която се интересува и притеснява от случващото се по БГ пътищата.

Репортер на БЛИЦ излови какво четеше председателят на Народното събрание Цвета Караянчева по време на дебатите в НС.

БЛИЦ припомня, че днес именно в парламента бе решена съдбата на проф. Камен Плочев.

Докато седеше на депутатското си място, близо до Менда Стоянова, Караянчева бе отворила на мобилния си телефон следния текст:

„България е на първо място по брой загинали пешеходци – 96 загинали на 1 млн. души. В Европа съотношението е 45 на 1 млн.“.

 

Оцелялата по чудо Борислава, блъсната от жена на зебра в Пловдив, разказа през сълзи за най-големия си кошмар 

В текста, който Караянчева чете, по-надолу се споменават и областите, където най-често се разиграват трагичните случки.