Елена Йончева: Тепърва започва голямата битка на Радев (СНИМКИ)

Илияна Йотова благодари на гражданите, които са победили страха

Благодаря на всички тези български граждани, които излязоха да гласуват. Благодаря, че ни се доверихте и победихте страха, избирайки надеждата - това ни прави отговорни. Това заяви по време на пресконференция в НДК Илияна Йотова, която днес на балотажа бе избрана за вицепрезидент заедно с генерал Румен Радев за президент.

Елена Йончева от своя страни заяви: "Това е победа за всеки един българин, независимо дали е гласувал за Радев или не. Имаме президент, обединител на нацията, за него гласуваха леви и десни, както и тези, които са омерзени от политическите задкулисие, интригантство и арогантство. За него гласуваха всички, които се уморихме да бъдем насъсквани един срещу друг".

"България гласува за личност – за един достоен мъж, който се е борил и е печелил битки, който е бил лидер, а не е бил назначен за такъв. Да си президент не е награда. Тепърва започва голямата битка на Радев – да преодолеем разделението и да има нормален диалог за това какво предстои на България. Вярвам, че всички ние българите заслужаваме да имаме президент, който действително да милее за нея", добави тя.

ОЧАКВАЙТЕ В БЛИЦ ЕКСПРЕСНА ИНФОРМАЦИЯ ЗА ПРЕЗИДЕНТСКИТЕ ИЗБОРИ!