За разлика от колебанията дали да стане ВИП съквартирант в къщата на Биг Брадър, Емил Кошлуков с радост прие поканата да участва в предаването „Нарисувай се...”. Политикът представи част от любимите си песни в ефира на Фен ТВ, като не скри, че е израснал с фънка и това е най-добрата музика за танци и бар. Неговото шоу ще бъде излъчено на 21 март, събота, от 13.00 часа.
Песента, която винаги настръхва като слуша е „Не съм избягал”. „Текстът на тази песен претворява идеите ни. Мога да твърдя, че с Дони, Камен Воденичаров, Тончо Токмакчиев, Любо Дилов бяхме революционери в началото на промените. Не избягахме, не наведохме глави. Парчето е актуално и днес и винаги предизвиква специални емоции у мен”, твърди Кошлуков.
Той не пропусна да се пошегува и с приятеля си Дони, който взел награда за цялостен принос в музиката преди Лили Иванова.
Ден по-късно, в „Нарисувай се...” гост ще бъде Силвия Кацарова. Една от най-добрите български певици ще разкрие интересни подробности от свои концерти преди 20 години. Зрителите ще разберат и друг интересен факт около нея. Оказва се, че рисуването е нейно хоби и въпреки, че досега не е направила изложба, нейни картини красят стените на вилата й. /БЛИЦ