Попълнете търсена ключова дума или фраза

ЕНП е твърдо зад Борисов и ГЕРБ

https://blitz.bg/politika/enp-e-tvrdo-zad-borisov-i-gerb_news183669.html Blitz.bg

Това е първото българско правителство, което има смелостта да провежда реформи

София, България 21 Февр. 2013, 12:36 2565 прочита 0 коментара
Решението да подадеш оставка никога не е лесно. Това изисква силата на истинския държавник. ГЕРБ показа, че когато се отнася или става въпрос за националния интерес и за интереса на гражданите, геополитическите, корпоративните и личните мотиватори не могат да определят политическия дневен ред. Това заяви председателят на групата на ЕНП Жозеф Дол след оставката на правителството, водено от Бойко Борисов, съобщиха от пресцентъра на ПП ГЕРБ. Това е първото българско правителство, което има смелостта да провежда реформи. Предизвикателствата са преoдолявани с и за гражданите, които участват активно в процеса.
В контекста на изключителна икономическа и финансова криза, това правителство положи значителни усилия и успя да гарантира европейското развитие на България. От днес до 2020-та година, благодарение на Борисов и на правителството на ГЕРБ, България ще се възползва от увеличаване на европейското финансиране, се казва в изявлението на Жозеф Дол.<br /> <br /> Увеличението на бюджета за България, постигнато от Борисов, не трябва да бъде пропуснат шанс от гражданите, тъй като това е единственото правителство, което има ясна визия за това какво беше, какво трябва да бъде и преди всичко как трябва да се случи.<br /> Това, което е от значение за ГЕРБ, това е финансовата и политическа стабилност, мирното и активно участие на гражданите и поемането на отговорност за предприетите действия в различните секторни политики.<br /> <br /> Нека българските граждани не позволяват да се превърнат в инструмент на опозицията, да направят своята обективна оценка и да затвърдят европейското развитие на България и нейните млади хора, упражнявайки своето демократично право на глас, заяви Жозеф Дол.

0 Коментара:

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Използвайки този сайт Вие приемате, че използваме „бисквитки", които ни помагат за подобряване на преживяването на потребителите, за персонализиране на съдържанието и рекламите, и за анализ на посещаемостта. Вижте нашата политика за бисквитките повече тук.Приемам