Ердоган съобщи важна новина след срещата на четири очи с Борисов ВИДЕО

След края на разговора българският премиер и турският държавен глава влязоха в залата, в която се провежда работната вечеря на двете делегации

Убедихте ме. Идвам в петък в София. Това заяви президентът на Турция Реджеп Ердоган след срещата си на четири очи с министър-председателят на България Бойко Борисов в президентския дворец "Бештепе".

След края на разговора българският премиер и турският държавен глава влязоха в залата, в която се провежда работната вечеря на двете делегации.



От българска страна участват още министърът на вътрешните работи Младен Маринов и председателят на Комисията по културата и медиите в Народното събрание Вежди Рашидов, а от домакините ще присъстват също вицепрезидентът Фуат Октай, министърът на външните работи Мевлют Чавушоглу и министърът на вътрешните работи Сюлейман Сойлу.

В рамките на срещата в президентския дворец „Бештепе“ в Анкара ще се обсъдят възможните мерки, които да намалят напрежението и мигрантския натиск в региона и да допринесат за сигурност и стабилност.