Евродепутат: Отрочетата на комунистическата номенклатура стягат нов левичарски проект

Главният прокурор Гешев затвори една криптовалутерница, но както се убеждаваме веднага се открива нова партийна далаверница, казва Александър Йорданов

Борисчо, внучето дядово на Станиш Бонев, бивш член на Централния комитет на престъпната организация БКП, част от личния кабинет на Тодор Живков и Ректор на АОНСУ, т.е. академията, която бълваше комунисти дори за Африка и Латинска Америка, учредил партия.

Това пише евродепутатът от ГЕРБ-СДС Александър Йорданов в социалната мрежа Фейсбук по повод учредяването на новата партия "Спаси София", наследник на едноименното НПО, известно с джендър инициативите си.

Но още името й я издава, че е неокомунистическа. Защото само тия шмекери, комунистите, бяха „майстори“ на „спасяването“. Явно сега внуците им са преценили, че е дошло тяхното време да „спасяват“.

И още една информация изскочи за тоя Борисчо. И той също като президента Радев смятал, че Крим е „де факто“ руски. Затова внимание! Неокомунетата в София стягат нов левичарски проект.

Шкварек за "Спаси София": Аман от либерални партии по западен тертип

Защото те, отрочетата на комунистическата номенклатура, не могат да съществуват без да „спасяват“. От европейска гледна точка за България това е лошо. Защото черната орисия, която ни се стовари с протестите от 2020 година ще продължи с нова неокомунистическа сила.

Главният прокурор Гешев затвори една криптовалутерница, но както се убеждаваме веднага се открива нова партийна далаверница.

За година-две разбрахме, че т.нар. промяна е подмяна и вече ни се сервира нова измама.

Но явно така ще си живеем ние, българите  - от „промяна“ към „промяна“, от „спасение“ към „спасение“.

Следете актуалните новини с БЛИЦ и в Telegram. Присъединете се в канала тук