Гадателката на Силвио Берлускони - Теодора Стефанова прогнозира в ефира на Нова тв, че нов президент тази година ще изберем чрез балотаж, а битката ще е оспорвана. 

"Виждам 6 партии в парламента. Много малко няма да достигне на БСП, за да стане първа политическа сила. Социалистите ще са почти изравнени с ГЕРБ, но водещата партия ще си остане както досега", смята Стефанова. 

"2021-а ще е на компромиси и комуникации. Всички, за доброто на България, ще видим как политиците ни ще седнат заедно на масата", каза тя.

"Ще има надпреварване между ДПС и Слави Трифонов за третото място. Ще има напрежения и скандали покрай изборите. Ще има обвинения от една към друга партия. Ще има желания за касиране на изборите", добави Стефанова.

По думите  й партията на Слави Трифонов обаче ще стане трета политическа сила. 

"Патриотите също ще са част от новото правителство. Те ще са в коалиция с ГЕРБ и ще управляват. Ще има шарена и силна опозиция - Триото, Мая Манолова и БСП. Тези хора няма да успеят да са водеща сила и ще критикуват", смята Стефанова. 

"Ще бъдем изправени пред избори в спорта. Ще се кандидатират интересни имена за шеф на Българския футболен съюз. Ще има балотаж и изравняване. Всичко ще бъде много променено с правила и нов модел на управление", каза тя. 

"Предстои важна годна и за националния отбор. С Ясен Петров и екипът му, националите ще оправдаят доверието", каза тя.

"Моята прогноза и призвание към всички вас е да не се страхуваме и да направим така, че заедно да се обединим, да извървим този път и да излезем от този тунел, да видим светлина, която наистина ще ни върне към нормалния начин на живот - да се ваксинираме и така постепенно ще можем да прегръщаме любими и близки хора.

Да се върнем, да пътуваме, да бъдем заедно и да не се притесняваме, че можем да бъдем приносители на този вирус и да заразяваме хората. Ще бъдем много по-добре, по-спокойни и по- предпазени.

Наистина трябва да благодарим на науката, че това за толкова кратко време успяха да създадат и да направят чудеса с няколко вида от тези ваксини", заяви личната гадателка на Берлускони.