Георги Гергов: БСП е партия, с история на 3 века , но е млада, борбена и успяваща

Партията е консолидирана от идеята за справедливост и солидарност, заяви той на празника на Партийната организация на БСП в град Брезово

“БСП е консолидирана от идеята за справедливост и солидарност", с тези думи председателят на Областния съвет на БСП Пловдив Георги Гергов честити празника на Партийната организация на БСП в град Брезово, която днес отбелязва 125 години от Брезовската партийна организация.

Пред паметника на загиналите за Отечеството лидерът на пловдивските социалисти Георги Гергов призова за запазване на енергията и вярата на първите, за обединение в името на съхраняване изповядваната идея за свободно, солидарно и справедливо общество.

Своите членски карти за встъпване в редиците на партията днес получиха 7 млади социалисти, а заслужили дейци на БСП получиха почетни грамоти от председателя на Областния съвет на БСП Георги Гергов.

В момента в БСП - Пловдив гласува кандидат-кмет и общински съветници. Очаква се Николай Радев, директор на Английската гимназия да се изправи срещу  Здравко Димитров, кандидат на ГЕРБ, дегашен областен управител.

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ!