ГЕРБ със светкавична реакция след заканите на Нинова за съд! (ВИДЕО)

Не мога да си представя, че тя се припознава във всичко за „Цанков камък“, заяви Цветанов

След като лидерката на БСП Корнелия Нинова днес заяви, че ще съди Бойко Борисов и всички други, които са свързали името ѝ с корупция и „Цанков камък“, то от ГЕРБ последва светкавична реакция.

„Случилото се е доста учудващо за нас и аз не мога да си представя, че тя се припознава във всичко, което казва ГЕРБ и визира сама себе си“, това заяви Цветан Цветанов на извънредна пресконференция по повод изявлението на Нинова.

„Ние сме казвали за политическите решения, които са взели управлението на БСП, а не за тези, конкретно на г-жа Нинова, казваме, че тя е участвала в кабинета, с който проектът се е реализира“, поясни още Цветанов.

„Много е важно хората да разберат, че трябва да се поема отговорност. Вместо Нинова да се занимава със себе си, трябва да излезе и да каже, че този проект е вреден за държавата“, коментира пък депутатът от ГЕРБ Антон Тодоров. 

„Във връзка с казаното от лидера на БСП, че ще даде на съд министър-председателя и говорителите му за това, че я обвиняват за „Цанков камък“, Ненков заяви, че тя вече три пъти дава пресконференции, за да каже, че няма нищо общо с този проект.  „Казали сме единствено и само, че тя е участвала в кабинета, в който проектът се е бил реализирал. Не ни притеснява фактът, че ще ни дава на съд. Наше право е и сме си изпълнили конституционния дълг да сезираме прокуратурата“, посочи депутатът. 



ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ!