„Това не е най-зловещата атака срещу ГЕРБ и премиера Бойко Борисов, а най-смешната, жалка и подла“, това заяви Димитър Главчев от ГЕРБ по повод снимките със спящия премиер, които се появиха преди дни.

„Има спинкащ премиер! Е, кой човек не спи? Премиерът Борисов спи само по 4-5 часа на денонощието, защото има много работа за вършене. 

Борисов с култова реплика в Стара Загора: Нали виждате колко сладко спинкам ВИДЕО

Смешно и жалко е, че се използват такива снимки. Още по-подло е нещото, извършено от човека, който е направил снимката.

Борисов най-добре знае какво може да се случи.

Бе използван изкуствен интелект с компромати и с Барак Обама и Матео Ренци, но когато не ти достига естествен интелект, то си личи“, поясни бившият шеф на Народното събрание в сутрешния блок на БНТ.

„Много боли когато си предаден от близък човек. Не ми хареса това, което Цветанов каза, че много хора не се гордеят, че са членове на ГЕРБ. Не е добре когато човек сам се гордее – това е един от седемте смъртни гряха“, заяви Главчев в отговор на това какво ще се случи с Цветан Цветанов и политическото му бъдеще.

Мира Радева попари Цветанов, а прогнозата й за партията на Слави е...

„Много от хората, които през годините напускаха ГЕРБ, то те казваха, че го правят заради Цветанов“, допълни той.

Проблемът на давещия е проблем на самия давещ се – така Главчев описа случващото се в БСП и отношението на ГЕРБ към червената партия и допълни: „Категорично няма уговорка за съвместно управление между ГЕРБ и БСП“.

„Всичко с развитието на коронавируса зависи от самите нас. Ето, аз съм с предпазни очила, а имам и маска. Не я нося от страх, а защото съм отговорен към другите“, призна той във връзка с развитието на коронавируса у нас и допълни: „Не чакахме да видим какво ще се случи в Европа и тогава да действаме. Напротив – ние бяхме давани за пример“.