Играта загрубя: "Отровното трио" зове към гражданско неподчинение и бунт!

Лъсна и опитът да се капитализира протеста, искат дарения на името на адвокат Хаджигенов

"Отровното трио", което от самото начало опита да узурпира недоволството на мирните граждани, отново опитва по всякакъв начин да предизвика напрежение и да окървави протеста. 

След акцията на МВР от тази сутрин, която премахна блокадите и така улесни живота на хиляди жители на София, Варна и Пловдив, от "Отровното трио" призовават към национално неподчинение. 



В обръщение, разпространено във Фейсбук, те карат протестиращите да си донесат палатки, храна, вода и да блокират отново ключови места в столицата, както и в различни градове в страната.

Ето скандалния призив на "Отровното трио" (публикуваме думите им без редакторска намеса):

"Днес, 07.08.2020г. Петък от 20.00ч. се събираме на фонтана пред президентството за да кажем на целия свят, че искаме и ще получим:

1. Оставка на правителството!

2. Оставка на главния прокурор!

3. Промяна!

За тези, които не могат да пътуват до София, съберете се на площадите в цялата страна!

Нека изградим барикади в цялата страна и да застанем на тях всички заедно!

Носете със себе си: домати, яйца, лук, картофи и прочие, т.к. ще се наложи да сготвим.

Вземете със себе си: палатки, дюшеци, спални чували и всичко онова което сметнете за полезно за изграждане на барикадите отново.

Вода и храна готова за консумация.

Пригответе се да останем до постигане на целите на протеста."

В края на обръщението лъсва и целта на "Отровното трио" да изведе облаги, капитализирайки протеста. 

Те призовават всеки, който може да им дари пари и публикуват банкова сметка за дарения на името на адвокат Николай Хаджигенов:

"Р.s. Играта загрубя, а олигарсите са щедри само, когато плашат десетки, стотици милиони рушвети на правителството, за това протестът има нужда и от финансова помощ.

Всяка, дарена стотинка ще бъде декларирана пред Столична община и ще бъде платен дължимият местен данък в размер на 5% от дарената сума, а парите изразходвани на ползу роду."

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ