Ивелин Михайлов жестоко посече 4-те си деца, обяви голямо решение

Той посочи, че в отбора на Марков са били още от самото начало и Виктория Василева, Етиен Леви

"Когато участвахме в кампания, имахме договорка с Николай Марков, да обединим усилия, за да променим нещо в България. Те дойдоха с Йордан Камджалов и попитаха: Имаш ли желание да се включиш да спасим бъдещето на България.

Имахме ясно определени цели". Това заяви Ивелин Михайлов в ефира на БНТ по повод ситуацията с партия "Величие".

Михайлов посочи, че в отбора на Марков са били още от самото начало и Виктория Василева, Етиен Леви.

"Неговата група от 4 човека е достатъчна, за да се разцепи групата на партия "Величие". Това нещо бе зададено предварително", смята Михайлов.

"В армията има системи за ПВО. Те трябва да останат скрити, докато не се появи нападение. Тогава се осветляват и след това трябва да се прегрупират.

Ние като въздушно нападение успяхме да осветлим, истинските позиции, положението на партиите в парламента. Всички партии действат като една, имат обща идея, общ план. Това, което се случва е като един цирк.

Когато влезе нов играч, дори и малки като нас, искат да го погълнат. И когато се случи съпротива, се случва това, което стана с нас", посочи Мйрайлов.

По думите му Николай Марков, Виктория Василева, Етиен Леви, Дарин Георгиев и Радостин са приети като останалата част от парламента, а другите от разпадналата се ПГ на "Величие" са като външно тяло".

"За да може да продължим напред, трябва да знаем на каква територия работим. вече знаем какво е в парламента и вече имаме план", заяви Михайлов.

Според Михайлов единствената причина Виктория Василева да е взета в проекта е, че е познавала порядките в парламента. Но тя познавала неправилните порядки".

"Имам желание да бъда кандидат за депутат и да водя парламентарната група на "Величие", разбира се, ако хората ме изберат. Понеже във Варна имаме добър кандидат, може би мога да се кандидатирам втори от Велико Търново, защото и там имаме добър кандидат. Може да се кандидатирам и от Плевен. Ако ме изберат хората. Не трябва влизането да е самоцел", посочи той.

Той обясни, че всички имоти, които притежава, имат предназначение.

"Повечето хора не знаят какво е дългосрочно планиране. Понеже не искам да използвам общински земи, затова съм закупил частни имоти. Мога да ги сложа в една фондация, всички активи, които имам и да остана на 0", закани се Михайлов.

"На моите деца няма да оставя никакво наследство, защото това е бреме. Искам да направя една фондация, една организация, за хората в България, без значение кой е майка им, кой е баща им. Ако те се докажат, ще имат възможност да управляват това, което аз съм създал", посочи Михайлов, който е баща на 4 деца.

Той не пропусна да захапе индиректно Костадин Костадинов от "Възраждане".

Именно Костадинов е един от инициаторите на комисията в НС, която проверява Михайлов и дейността на "Историческия парк".

"Тази комисия е пълен цирк. Този човек е изключително нагъл, да ми прави комисия. Да отиде на детектор на лъжата", предложи Михайлов.

Той призна и на кого е симпатизирал преди.

"На президентските избори съм гласувал за Румен Радев, преди съм гласувал за НДСВ, защото съм искал да се случи някаква промяна. Познавам Костадинов. той не разбира от икономика, той не знае как да функционира държавата, но съм мислил, че е някакъв инструмент за контрол на управлението.

Но като Марков, той говори едно, а друго прави. Това е най-долното нещо. Да се изтъргува доверието на хората, това е чудовищно престъпление", смята Михайлов.