Извънредна среща на Кирил и Асен с Радостин Василев в НС?

Министър-председателят мистериозно „прелетя“ през парламента

Премиерът Кирил Петков мина мистериозно през Народното събрание. Той влезе в сградата на депутатите по време на обедната им почивка около 13,30 ч.

След това се шмугна в стаята на парламентарната група на „Продължаваме промяната“ за около пет минути, след което отиде в кабинета на председателя на Народното събрание (НС) Никола Минчев. Там пак остана за около 5 минути и сетне напусна сградата, пише "Флагман".

Петков отказа да отговаря на въпроси на парламентарните репортери с аргумента, че бърза.

В НС пристигна и другият съпредседател на „Продължаваме промяната“ (ПП) Асен Василев – вицепремиер и финансов министър. Той също мина през стаята на парламентарната група на ПП, след което влезе в пленарната зала за началото на обсъждането на бюджетните промени на първо четене.

Репортери са забелязали в НС и лидера на отцепниците от ИТН Радостин Василев, който е министър на спорта в оставка. В кулоарите на парламента веднага започна да се коментира, че е възможно да е имало тайна среща на Петков с Асен Василиев и Радостин Василев, свързана с вербуването на още депутати от ИТН, които да се отцепят от партията и да подкрепят ПП.

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ!