Извънредно! Каракачанов с ексклузивен коментар пред БЛИЦ за думите на Доган и Волен Сидеров!

Нормална практика в парламентарната опозиция е да се искат вотове на недоверие. Този поискат от БСП няма да мине, тъй като мнозинството е стабилно. Учуден съм, че БСП се забави със своето искане и внесе вота на недоверие едва на деветия месец от управлението", Това заяви ексклузивно пред БЛИЦ вицепремиерът Красимир Каракачанов.

На въпрос на медията ни как ще коментира експозето от речта почтения председател на ДПС Ахмед Доган Каракачанов отговори: Напълно съм съгласен с Ахмед Доган, който заяви, че няма партия, която да е алтернатива на сегашната власт. Оценявам положително и неговите думи, че правителството се нуждае от корекция в ускоряването на добрите дела.

БЛИЦ попита лидера на ВМРО какво смята за интервюто на Волен Сидеров пред медията ни, в което той обяви недвусмислено, че целта на Обединените патриоти е повишаване на доходите на хората, а не ски концесиите, лифтовете и марката на изтребителите.

"Смятам, че Сидеров е напълно прав. Нашата цел е доходите на българите да бъдат увеличени чрез икономически просперитет. Убеден съм че за това могат да помогнат и инвестициите в сферата на туризма. От построяването на втория лифт в Банско в българската икономика ще се влеят над 60 млн. лева и ще се създадат нови работни места. Според мен правителството трябва да пипа по-твърдо и да подпомага чуждите инвеститори. За това са много полезни и предложенията на вицепремиера Томислав Дончев за облекчаване на административните процедури. Икономимата е в подем и ще продължи да се развива", коментира пред БЛИЦ Каракачанов.

Ексклузивното интервю на Сидеров пред БЛИЦ раздвижи политическите духове. По-рано вицепремиерът Валери Симеонов коментира пред медията ни, че вотът на недоверие няма да успее.

Ивайло КРАЧУНОВ, БЛИЦ