Ръководството на ГЕРБ дава извънреден брифинг. "Нашите политически противници днес удариха дъното - не бяха тоалетни, не бяха спални, не бяха манипулации. Защо сега се правят тези манипулации, а не преди изборите? Юли месец е важен, очакваме да отпадне механизма, вървим уверено към влизане в банковия съюз и еврозоната", каза премиерът Бойко Борисов пред журналисти в централата на партията. 

"Станахме неугодни, когато извадихме България от една орбита и я пратихме в евроатлантическата общност с новите изтребители. Тогава се роди ярката омраза към нас", обясни премиерът. 

"Имах разговор с Шарл Мишел, България да получи може би най-много пари в следващите месеци. Още не е сигурно. Обявихме, че като най-бедни ни трябват пари те за кохезията, вредните емисии. България в момента строи два абсолютно невъзможни геостратегически проекти", допълни той. 

"С тази снимка показват, че всичко това е нагласено и то преди 1 година - точно по евроизборите. Дали мои съпартийци са го правили, как и защо, оставям прокуратурата да разследва. Остава да имаше едно малко момче до мен, хвърлям се ей от тук", посочи прозорците на залата премиерът. 

"Видяха, че с избори не могат да ни бият. Какво да кажа? Подреждат, монтират, правят, струват. Има цели звукозаписни студия, създадени за това. Подреждат, правят, струват, прекачват от един на друг телефон. Нека всеки тук, който ме познава от 20 години, да каже дали ме е виждал да пия. Тук вече свързвам заплахите не с кого да е, а с държавния глава. Този, който разделя нацията и беше уличен и сега за да не е само той в калта, дай да ме вкарате и мен в калта", допълни Борисов. 

"Юли месец е много важен. Вече не могат да фалират банки, а ако сме в банковия съюз не могат да излизат милиони. Как да ги компроментираме? Голият премиер спи. Нито евра, нито злато... само малкото момче ми липсваше в спалнята.

Това ли е демокрацията, извинявайте? Наричат ни хунта. Наричат ни диктатори. Казват, че сте зависими от нас. От сутрин до вечер се леят компромати срещу нас. Ние сме жертва, а не инициатори. Чия друга спалня е интересната? За кой друг излезе нещо?

Поискайте повече. По-добре да ме бяха снимали гол. В Банкя в тоалетната ме записаха. Сега в спалнята. Е, Бенатова е жива и здрава. Идвала е, прави интервюта там. Да, спя. По 4-5 часа спя. Пуснаха компромат за Цвета, за да си тръгне. Ей я тук до мен. Прекрасно знае колко я уважавам
", обясни премиерът. 



ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ!