Извънредно в БЛИЦ! Лъсна таен заговор срещу България! "Агнешките главички" коронясват Лозан Панов за шеф на "Дай, България"! (СНИМКИ)

Дария Проданова заема мястото на проваления председател на ВКС

Провалилият се като председател на Върховния касационен съд Лозан Панов се готви да изпълни заветната си мечта да влезе в политиката. Компрометираният съдия е гласен от мракобесния кръг "Агнешките главички" за шеф на маргиналната кибритена кутия "Дай, България".

Идеята на туморните образувания около Иван Костов е да направят последен опит да включат дефибрилатора, за да съживят мъртвородената "партия", която формално се ръководи от Христо Иванов. Същият Христо Иванов, който преди да влезе в изпълнителната власт обругаваше Бойко Борисов, а след това клечеше пред кабинета му и му се подмазваше.

За да вкарат ток в изстиналото тяло на "Дай, България", "Агнешките главички" искат да възбудят интерес около персоната на Лозан Панов с няколко медийни трика, нищо че ефектът от тях ще е продължителен колкото клечка бенгалски огън.

Лозан Панов ще замени Христо Иванов в "Дай, България"

Доказателство за това е невиждана провокация срещу правосъдието, която извършиха заедно Лозан Панов и председателят на соросоидния Съюз на съдиите в България Атанас Атанасов, които погазиха Етичния кодекс на магистратите с присъствието си на “частна сбирка” на несъществуваща в правния мир “хибридна” организация, известна като “Правосъдие за всеки ли?”.

Припомняме, че БЛИЦ разкри как на въпросното сборище в хотел "Балкан", Лозан Панов и Атанас Атанасов са били наградени, заедно с Георги Георгиев, който често е засичан на инструктаж до Белград при подсъдимия за източването на близо 5 млрд. лева от КТБ банкер-беглец Цветан Василев (на снимката отдолу).
 


Скандалът е огромен, а Висшият съдебен съвет незабавно е длъжен да образува дисциплинарни производства. Това е така и защото в конкретната ситуация двамата съдии поставят под въпрос основните принципи на независимото и основано единствено на законите, фактите и вътрешното убеждение правосъдие.

Грандиозното нарушение няма да бъде отразено в медиите на подсъдимите олигарси, но се очаква те да осигурят щедри дописки за новото поприще на Лозан Панов в "Дай, България".

За да продължат да дърпат конците във ВКС, "Агнешките главички" смятат да поставят съдия Дария Проданова на мястото на Панов. Според наши източници, рокадата е била обсъдена сред бутафорните лидери на "Дай, България" и е получила благословията на Драгалевския ментор Иван Костов в палата му на улица "Крушова градина".

"Агнешките главички" и мургавият им главатар за пореден път подценяват интелекта на българския народ, който няма как да бъде излъган с подобни плиткоумни сценарии! 

На предишните парламентарни избори гласоподавателите изхвърлиха соросоидните проекти на политическото гробище, нищо че сега лидерите на някои от тях правят жалки опити да бъдат ексхумирани.

Най-жалкото в случая е, че българските закони позволяват на подобни маргинални фигури да вкарват свещената дума България в названията на малките си зли партийки.

Ивайло КРАЧУНОВ

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ!