Извънредно в БЛИЦ! Слави Трифонов започва атака на кметските избори!

Шоуменът смята да издигне 18 мажоритарни кандидата за вота през есента

Слави Трифонов готви инвазия за кметските избори на есен, научи БЛИЦ от два независими източника.

Гологлавият водещ вече е провел предварителни сондажи със социолози и в близките седмици смята да предприеме обиколка в страната.

Трифонов има намерение да издигне 18 кандидата в големите областни градове и по този начин да направи генерална репетиция за следващия парламентарен вот.

За целта Дългия внимателно опипва почвата преди да застане с името си зад определени личности, които според него имат шанс да станат градоначалници.

След напускането си от bTV, Трифонов все още не беше заявил твърдото си намерение да влезе в политиката, но сега то вече е факт, независимо, че на този етап е неофициално.

Нещо повече - Дългия е активирал сценаристите си да търсят не само подходящи кандидати за местните избори, но и такива, които да оглавят негови политически офиси в централната част на България.

До този момент Трифонов проведе два кастинга за млади политици.

Последният бе преди близо година, когато заедно с доктор Иван Нинов, професор Атанас Раденски и доктор Йордан Бъчваров направиха събеседване с избрани от тях българи, които заявиха желание да участват в промяната на политическата система.

Ивайло КРАЧУНОВ