Каракачанов: Колегите от БСП утре да не се напрягат много

Колегите от БСП утре могат да не се напрягат много - сесията ще бъде открита, а коалицията единна. Това каза вицепремиерът и лидер на ВМРО Красимир Каракачанов по време на брифинга след заседанието на коалиционния съвет на ГЕРБ и „Обединени патриоти“.

Той посочи, че управляващите вървят напред в името на България. „Държавните дела са сложни и не могат да се решават за 15 минути. Неслучайно символично се появих със синя каска. Тя беше знак за умиротворението, което е необходимо на държавата в името на държавността и в името на България. Девизът на коалиция „Обединени патриоти“ е „България над всичко“.

Въпреки това ние продължаваме да бъдем различни и ще бъдем такива, защото сме различни хора. Ние имаме една голяма цел. Радвам се, че това, което всеки един от нас подаде, че диалогът трябва да е по-чест, по-интензивен и по-конструктивен тази вечер се осъществи за пореден път.

Лично аз миналият път от тази трибуна пожелах на колегите от БСП да почиват и да се пекат спокойно на плажа. Оказа се, че са прекалили със слънчевите бани. Ескалираха още през август месец“, коментира опозицията Каракачанов.