Каракачанов след покушението: Победата на вота за Тръмп изглежда предрешена, освен ако...

Известно е, че словашкият премиер заедно с унгарския премиер Орбан подкрепят визията на Тръмп за развитието на света

Председателят на ВМРО Красимир Каракачанов излезе с позиция по повод покушението над кандидата за президент на САЩ Доналд Тръмп.

Ето какво написа във Фейсбук националистът:

Покушението над Доналд Тръмп в Пенсилвания е отвратително, грозно деяние, което показва деградацията в обществото. Той не е тежко пострадал, но има невинни жертви, участвали в митинга на републиканците – един убит и двама тежко ранени.

Чист късмет е, че бившият американски президент е ранен леко и по всичко личи, че атаката срещу него не само няма да го спре в похода към Белия дом, но ще му помогне да генерира допълнителна подкрепа. Най-вероятно сега ще започнат да ни убеждават, че атентатът е дело на самотен луд и зад него не стои никой, както повече от 50 години ни убеждаваха, че президентът Кенеди също е жертва на луд самотник. В това никой не вярваше, няма да повярва и в такава версия за атентата срещу Тръмп.

Свидетели сме в последните години на една тотална нетърпимост и насаждане на езика на омразата срещу всички с различно мнение от това на неолибералните глобалисти и дълбоката държава. Буквално през последните 8 години - като президент и после извън президентството, Доналд Тръмп беше подложен на тотални атаки, за да бъде отстранен.

Пробваха с всевъзможни средства – данъчни проверки и глоби, обвинения в ксенофобия и сексуален тормоз, съдебни дела за участие в държавен преврат. И след като всичко това не повлия на неговия рейтинг и той е водещ в кандидатпрезидентската надпревара, много хора очакваха, че ще сте стигне и до опит за неговото физическо отстраняване.

Само да напомня, че преди два месеца беше извършен атентат срещу премиера на Словакия Роберт Фицо. И там се опитаха да ни убедят, че извършилият на покушението е самотен стрелец.

Известно е, че словашкият премиер заедно с унгарския премиер Орбан подкрепят визията на Тръмп за развитието на света. На отминалите преди няколко дни избори във Франция сме свидетели на същия език на омразата и по отношение на Националния сбор.

Неолибералите обичат да заклеймяват своите опоненти и да лепят етикети, като по този начин индоктринират част от своите привърженици до такава степен, че те са готови да посегнат не само върху мнението и убежденията, а и върху живота на своите опоненти.

Опитът за убийство на Тръмп не успя. Връщането му на власт ще промени коренно геополитическата картина и отношението на Щатите към войните и ще донесе огромни икономически загуби за неолибералното лоби. Затова и либералната „умно-красива“ общност трепери и всячески иска провала му. Явно с всякакви средства!

С оглед на основателните опасения на американците за здравето на настоящия президент Байдън и нестабилността в редиците на демократите, победата на Тръмп изглежда предрешена. Стига, разбира се, да не станем свидетели на следващ опит за покушение срещу него, защото тази президентска кампания в САЩ ни показа, че нищо не е невъзможно.