Караянчева: Политика не става с говорене във Фейсбук

ГЕРБ промени облика на държавата, заяви заяви зам.-председателят на Народно събрание Цвета Караянчева на откриването на десетото юбилейно издание на Летния университет на партията във Варна, цитирана от "Фокус".

Радвам се че съм част от ГЕРБ, защото това е партията, която дава равен старт на всички, които знаят и могат. Партията е жива, има много големи възможности да приобщава към себе си, най-вече млади хора. Вие ще бъдете посланиците на нашите идеи, на нашата политика, защото от говорене във "Фейсбук" политика не става, както правиха някои наши „приятели", които вече ги няма в парламента. Когато си постоянен, когато си сред хората, когато си искрен, нещата се получават. Ние сме хора със сърца и когато говорим, говорим истински. Ние можем да плачем, да се смеем, но когато сме край хората, трябва да имаме доблестта да ги гледаме в очите. Това е най-важното и най-ценното, продължи Цвета Караянчева.

Казват, че Народното събрание няма висок рейтинг. Смятам, че точно тази публичност, при която понякога се вадят неща и от "кухнята", води до намаляване на рейтинга - когато в това Народно събрание се говори на хамалски език, както нашите опоненти, когато не се търсят истинските причини или доводи за нещо, а има просто елементарно заяждане при включването на камерите, коментира Цвета Караянчева.

Стигаме до момента, в който нямаме кадри, инвестициите започват да нарастват, започваме да мислим за усъвършенстване на образованието. Това показва, че държавата се движи напред, каза още Цвета Караянчева.