"Не участваме в инсценировки". Това каза пред журналисти съпредседателят на "Демократична България" Христо Иванов на въпрос защо не е отишъл на среща с кандидата за премиер на "Има такъв на народ" Пламен Николов в Народното събрание.

Мистерия обви НС! Къде е Христо Иванов и защо не уважи премиера на ИТН СНИМКИ

"Имаме заседание сега на парламентарната група, следват заседание на колективния орган на партиите и ще вземем решение тогава", посочи Иванов.

Както БЛИЦ писа от партията са поискали "Има такъв народ" да представят документ, който да потвърждава каква ще бъде управленската им програма.

За коалиция между двете партии не е говорено. Днес ще бъде заседанието на парламентарната група, но предстои и заседание на органите на трите политическа партии, част от "Демократична България".

„Не мисля, че сме отравяли някакви томахавки, за да ги заравяме. Ние сме с цялото намерение да се отнесем сериозно към този въпрос, и ако имаме достатъчно аргументи, ще подкрепим това правителство.

Не мисля, че шансовете са повече от 50%. От срещите на работните групи все още останаха теми за доизчистване”, обясни Панев.



ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ!