Корнелия Нинова шокира: Смазаха ме от бой! Не ми пука!

Хора, събудете се и се изправете срещу това безумие. То идва и може да нахълта във всеки дом, без да чука. Да пазим децата си - заяви тя

Вече седмица гърмят скандалите около откриването на Олимпиадата в Париж и боксовия мач с нещото, родено мъж, преродено в жена. Може да има различни гледни точки. Аз имам своята, лично изстрадана, но непреклонна. Това написа във Фейсбук Корнелия Нинова от БСП.

Ето какво коментира тя по горещата тема:

"Пазете децата от това извращение. Не пипайте децата. Долу ръцете от българските деца". Осем години подред отправям този призив. Осем години се боря срещу джендър идеологията. Смазаха ме от бой - и свои, и чужди. Подиграваха ми се, клеветяха ме, омаскаряваха ме, но не ме пречупиха.

Всичко започна с опита за ратифициране на Истанбулската конвенция в Народното събрание. Гордея се с факта, че имам личен принос тя да не стане факт в България. Нищо друго да не съм направила в политиката, това е достатъчно. Тогава зависеше от нашите гласове.

И въпреки моркова и тоягата, който се размахваха към мен, не позволих групата да подкрепи това антиприродно, антихристиянско и антиконституционно извращение социален пол, различен от мъж и жена (вече са 48 такива някакви неща). Ако някой ден напиша книга какви хора в България и извън нея и с какви мотиви ме притискаха, ще бъде интересно четиво.

И тогава, и сега ви казвам: много са силни, много са богати, много са опасни и няма да спрат. Виждате резултатите: Евровизия, Олимпиадата, Оскарите. Настъпват през спорт, култура, наука, образование.

Целта са децата, следващото поколение. Покрай битката ми за децата, ми се обадиха много български семейства, които живеят в чужбина с много потресаващи истории.

Предлагат на децата им в училище хормонална терапия без родителите да знаят. Карат ги да водят 2 дни в седмицата момчетата си в женски дрехи. Учат ги на полова неутралност. Искат от тях сами да избират какъв пол са, различен от биологичния.

Български учителки са ми показвали извънкласни пособия с подобно съдържание. Последиците за децата могат да бъдат много тежки - физически и психически.

Светът се побърка. И да, всеки над 18 г. е свободен да си живее живота както иска, но не пипайте децата.

Наричайте ме ретроградна, старомодна, нелява, консервативна. Не ми пука. Децата са ми по- важни от оценките ви за мен. Защото преди да съм политик, съм жена, майка и българка. И искам да остана такава, а не родител 2.

Хора, събудете се и се изправете срещу това безумие. То идва и може да нахълта във всеки дом, без да чука. Да пазим децата си".