Плод на фантазии и на желание да си номер едно в медиите е твърдението на столичния кмет и бивш главен секретар на МВР Бойко Борисов, че БСП подготвя алиби в случай на физическото му ликвидиране. Това коментира общинският съветник от БСП Петър Корумбашев пред бТВ.
Той добави, че никой не може да отрече желанието на Борисов да присъства силно в медиите.
Това е гениално, но ако това съответства на оправданието на Бойко Борисов, че не може да управлява София, нека да приемем че е така, каза Корумбашев по повод обвиненията на столичният кмет, че БСП е организирала кампания срещу него и е изпратила на море 200 роми, за да не се блокира сметоизвозването на София през миналата седмица.
Иван Костов заяви, че той самият е заплашван всеки ден от 1990 година насам е получавал кървави писма. Според Костов един политик не трябва да вади на преден план тези неща, като трябва да си ги преглътне за себе си.
Според лидера на ССД това са несериозни работи.  БЛИЦ припомня, че Борисов заяви вчера, че БСП и ДПС си подготвят алиби в случай, че нещо се случи с него и бъде ликвидиран физически. Той обясни, че подмятанията на няколко пъти от различни хора му дават основание да смята така. БСП и ДПС подготвят ситуацията, ако се случи нещо с мен да го припишат на евентуални конфликти в миналото, а аз такива не съм имал. Ако стане нещо ще кажат “Убиха го заради неговото минало на спортист и бизнес”, обясни той. /БЛИЦ