Костадинов изненада всички! Ето къде се появи в почивния ден и какво видя СНИМКИ

Лидерът на "Възраждане" разкри, че е изкачил връх Вихрен

Лидерът на "Възраждане" Костадин Костадинов издаде със снимки какво е правил в съботния ден. В личния си фейсбук профил Костадинов обяви, че е изкачил връх Вихрен. Ето какво написа той:

Вчера се качих на Вихрен. Всяка година гледам да намеря време да изкача поне един планински връх, а ако са два, още по-добре.

Качването и слизането отнеха 6 часа, но не се усетиха, честно казано. То от разговори с хора, снимане и зяпане на диви кози, еделвайси, езера, върхове и прочие дивни гледки не остана време да мислим за времето.

На връщане видях и най-старото иглолистно дърво в България, Байкушевата мура (която е на 1300 години), и още една мечта ми се сбъдна.

Нашите планини са просто неземно красиви. Да ги опиша с няколко думи, ще е обидно. Да ги разкрия в 1000 страници, няма да е достатъчно. Най-добре идете и вижте сами! Благословени сме да живеем в късче от рая. Просто трябва да го осъзнаем и да го пазим като зеницата на окото си!

Припомняме, че не само Костадинов е фен на разходките сред природата в почивните дни. Служебният премиер Димитър Главчев редовно публикува снимки и видеа от различни точки с природни красоти.