Костадинов: Не ви ли е срам, еничари? Всичко ли сте продали за шепа центове?

Бих посъветвал Барби и Хаджи, когато ги пуснат от ареста, да се запишат доброволци в украинската армия и да отиват да се бият с руснаците, заяви лидерът на "Възраждане"

"Не знам дали на Украйна е нужна денацификация, но съм убеден, че на България е нужна незабавна демалоумизация, последвана от спешна психодиспансеризация", пише в социалната мрежа лидерът на "Възраждане" Костадин Костадинов по повод ареста на Арман Бабикян и Хаджигенов.

"Арестуваха Барбикян и Хаджигейов след вандалска проява пред руското посолство - заляли табелата на сградата с червена боя.

На първо място искам да поздравя полицията, че действа адекватно и бързо.На второ място искам да отбележа факта, че платената русофобска паплач в България тотално се инфантилизира и дебилизира.

Бабикян и Хаджигенов пак плъзнаха по улиците да цапотят БЛИЦ TV

Не знам дали на Украйна е нужна денацификация, но съм убеден, че на България е нужна незабавна демалоумизация, последвана от спешна психодиспансеризация. То не беше цапане на паметници, палене на руски знамена, а сега вече и цапане на сгради.

Никога не бих си позволил, нито аз, нито който и да е от моите съмишленици, да направим нещо подобно - независимо колко съм критичен към която и да е чужда държава. Просто защото е малоумно

Затова бих посъветвал Барби и Хаджи, когато ги пуснат от ареста, да се запишат доброволци в украинската армия и да отиват да се бият с руснаците. Сигурен съм, че и двете страни в конфликта много ще им се зарадват", коментира Костадинов.

Лидерът на партия "Възраждане" разкритикува остро и проукраинското шествие, което бе организирано на 07.04 в столицата.

"Вчера няколкостотин украинци, по традиция носещи украински знамена, натовски знамена, както и символи на обикновени пронацистки украински организации, организираха шествие в центъра на София. Украинците няма да ги коментирам, те си водят тяхната борба.
 


Въпросът ми обаче е към родните национални предатели, искащи страната ни да се включи в чуждата война - не ви ли е срам, еничари? Имате ли поне капчица чест, съвест, морал и чувство за българска национална принадлежност, или всичко сте продали за шепа центове и долари?

Няма нещо по-гнусно, долно и жалко от националните предатели. Просто няма", посочва Костадинов.