Костадинов обяви извънреден протест и изригна: Педофилите прекалиха!

Лидерът на "Възраждане" организира контрапротест на протеста, който е срещу приетата от парламента забрана в училище да се споменава ЛГБТ общността

Костадин Костадинов организира контрапротест на протеста, който е срещу приетата от парламента забрана в училище да се споменава ЛГБТ общността.

Това обяви лидерът на "Възраждане" в публикация във фейсбук

Ето постът му:

"Педофилите вече прекалиха! В четвъртък ще протестират за налагане на вето на закона, забраняващ хомосексуалната пропаганда в училищата и детските градини. Организирали са се в 18:30 ч. пред президентството - това е картинка от призив за техния протест.

Е, аз също ще изляза на протест! Само че на протест в защита на нормалността, на семейството и на децата! Защото не мога повече да гледам как няколко десетки грантомотивирани стипендианти на "Америка за България" нагло претендират да имат правото да посягат с нечистите си пръсти към телата и душите на децата ни! Крайно време е да покажем, че България е нормална държава, и това никога няма да се промени. 

Аз ще изляза също в четвъртък, също в 18:30 ч., само че на триъгълника пред бившия Партиен дом. Ще изляза сам, като гражданин, мъж и баща! Няма да правя партиен протест, защото в тази битка за защита на нормалността нямаме право да се делим. Който мисли като мен, е добре дошъл до мен! 

На нетърпимата пропаганда на античовешки идеологии, каквато е джендър-идеологията, трябва да се сложи край, и ще бъде сложен край!
п.п. моля всеки, който ще се присъедини, или подкрепя идеята, да сподели тази публикация."