Красивата депутатка на Марешки Елена се отказа от парламента, за да...

На дъщеричката си Теа се радва от два месеца Елена Аксиева от партия „Воля”. Бизнес дамата беше избрана за депутат от Пловдив-област, но се отказа от парламента заради бременността си. Елена и съпругът ѝ - бизнесменът Атанас Пешев, станаха родители за втори път на 9 юни.  

Момиченцето проплака в болница „Селена” само шест дни след рождения ден на майка си. „Теа се роди 2,7 кг и искам да изкажа специални благодарности на д-р Светлозар Стратев, че  за втори път се грижи толкова добре за мен по време на бременностите, както и за възстановяването ми след това. Благодаря му за отговорността, която пое при втората бременност. Всичко мина по най-добрия начин за бебето и мен”, каза щастливата майка, цитирана от "Марица".  

Малката Теа носи трите първи букви на баба си Татяна, майка си Елена и баща си Атанас. Бебето е кротко и не плаче, а баткото Стефан често го гушка и милва. Момченцето е на две годинки и четири месеца.  

Цялото семейство скоро заминава на почивка по Българското Черноморие. С тях ще тръгнат и родителите на Елена, за да помагат.  Елена е благодарна на съпруга си и родителите за помощта и подкрепата, които оказват.