Край на мълчанието за кабинет: От "Величие" се качиха на трибуната за сефте и... ВИДЕО

Как едно правителство ще подкрепи предприемачите, средния и малкия бизнес, когато хора като Дънката във Варна или кметът на Доспат гонят всички инвеститори, запита Катинчарова

Първо изказване от депутат от "Величие" по време на дебатите, предхождащи гласуването на правителството на ГЕРБ-СДС.

Тук се чу, че  се прави опит за правителство за седми път. Наблюдавала съм преди какво се случва тук. Аз искам да питам всички вас, участвали в правенето и свалянето на предишни правителства.

Как едно правителство ще подкрепи предприемачите, средния и малкия бизнес, когато хора като Дънката във Варна или кметът на Доспат гонят всички инвеститори?, запита Красимира Катинчарова.

И продължи: Как ще подобрим образованието, когато нямате идея как да се случва това - училището създава просто консуматори. Как ще оправим обществото с подчинени медии и контролирани съдебни органи? 

Как ще изхраним децата си, когато плодородните земи се покриват със соларни паркове и заводи за боклук? Как да е спокоен някой инвеститор, като за да съществува, той трябва да има гръб и да си плаща на някой? Вие само бавно унищожавате България, за да може да я продадете и да се изкупите.

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ!