След материалите в пресата, че се правят ревизии на имотите на несменяем лидер на политическа партия и изказванията на Волен Сидеров пред Агенция БЛИЦ, че става дума за Ахмед Доган, вчера излезе нова новина по темата, а тя е че шефът на кабинета му се е гръмнал.
Дали скоро няма да започнат да викат и Доган в следствие и прокуратура? Според лидерът на "Атака опонентът му е влезъл в търкания с БСП. Докъде могат да стигнат тези скандали? Явно се вижда напоследък желанието да се изтъкват разработки и да се парадира с разследвания и действия срещу високопоставени личности. Дали пък и Доган няма да стане жертва или така да го наречем "бушон" на своите лични политически конфликти. Че околко него нещата се раздвижват, се вижда ясно и е голяма вероятността скоро държавата да подгони по основателна или неоснователна причина смятаният за недосегаем политик.
Опонентите на Доган от сега започват да шушукат дали пък именно лидерът на ДПС не е гръмнал своя човек. Има ли изобщо вътрешна борба в ДПС, като се пише и иска ли някой отвътре да измести Доган? Нещата са сложни и предстои в бъдеще да се разясняват. Едно е ясно, около Ахмед Доган започва да става горещо. / Милан Николов, БЛИЦ