Председателят на общинския партиен съвет на партия „Лидер“ Георги Бояджиев се срещна с кмета на Пловдив Славчо Атанасов и председателя на ОбС Илко Илиев тази сутрин, предаде кореспондентът на Агенция БЛИЦ в града.
Бояджиев връчи на Атанасов и Илиев декларация, с която се изразява подкрепата на партията за всички решения и инициативи, които са градивни и полезни за Пловдив. На срещата присъстваха организационния секретар на общинския партиен съвет на партията на бизнесмена Христо Ковачки – Жанета Борисова, и общинския координатор на партията Красимир Орманов. Подкрепата от „Лидер“ засега е предимно морална, но след десетина дни експертите на партията ще представят конкретните си идеи и предложения за новото управление на града, коментира председателят на ОбС-Пловдив Илко Илиев. Той бе категоричен, че не са обсъждани назначения и постове в отговор на предложената партийна подкрепа, направена под формата на официална декларация.

ВМРО коренно подменя вота на хората от местните избори миналата година, коментира междувременно градският лидер на ГЕРБ и доскорошен председател на Общинския съвет Йордан Кюмюрджиев. Това, според него, поставя ГЕРБ в много добра позиция преди парламентарните избори догодина. /БЛИЦ