„Днес общински съветници от "Промяната" пият, карат, правят катастрофи, че и отгоре на всичко се заяждат с полицаите.

Единият (б.р. Благовест Георгиев) се накъркал, ударил няколко коли, псувал полицаите. Как може да му искаме оставката? Явно за ПП това са нормални неща“, попита с ирония Борисов за проповядвания от тях нов морал.

Преди 10 дни БЛИЦ съобщи, че човекът на ПП-ДБ-СС в Общината Благовест Георгиев катастрофирал и избягал. А после отказал да бъде тестван за алкохол и наркотици.

„Хората видяха какво се случи с „Лукойл” и как безхаберно развалиха правителството, което отвън изглеждаше добре, но аз отвътре го крепях. Няма смисъл да се обиждаме или мразим. Просто ги попитайте: Какво направи Борисов? Защо го направихте?

Кой ви накара да съборите правителството? Ние без ДПС няма как да направим всички тези регулатори, които според Конституцията трябва да се изберат със 160 гласа.

Трябваше да си изберем регулаторите и да продължим да управляваме. Сега не виждам как ще се съберем заедно”, обясни Борисов.

Шаш: Борисов с политическа бомба за знакова фигура на ГЕРБ

„Умишлено се работеше двата електората да се мразят. Те си мислят, че като минат тези два месеца - било каквото било. Сега си мислят, че като говорят така, ще постигнат успех срещу нас – напротив”, подчерта лидерът на ГЕРБ.

„Въпреки това за мен тези 9 месеца не са загубени“, добави той.

Следете актуалните новини с БЛИЦ и в Telegram. Присъединете се в канала тук